AVTODOREXPO

dates will be defined later

На Харківщині за три роки на утримання доріг витратять 8,5 млрд грн

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області оголосила про проведення трьох торгів на утримання доріг на території Харківської області на загальну суму 6,45 млрд гривень.
Мова йде як про ліквідацію вибоїн на дорогах, так і про утримання супутньої інфраструктури: нанесення розмітки, ремонт і фарбування огороджень, підтримання в робочому стані мостів. Крім того, до вартості включили також утримання доріг взимку. Всі угоди планують підписати до кінця 2027 року.
Варто зазначити, що від початку повномасштабного вторгнення Служба не проводила тендерів на утримання доріг на всій території області, були окремі тендери по конкретних дорогах. Останнього разу подібній тендер на експлуатаційне утримання доріг в області проводили восени 2020 року. Тоді облавтодор отримав підряд до кінця 2023 року на суму 1,6 млрд грн.
У травні 2024 року Служба відновлення вже уклала одну угоду на утримання доріг області на 2 млрд грн. Тепер у планах ще три угоди на суму майже 6,5 млрд грн. У Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області повідомили, що детально прокоментують проведення цих тендерів після завершення процедур та укладання договорів.

 

Джерело: comments.ua

Share on social networks