AVTODOREXPO

dates will be defined later

Дорожники «латають» ями біля Хмельницького

Минулого тижня, завдяки сприятливим погодним умовам, підрядники шляхової організації взялися за ремонт доріг поблизу Хмельницького. Про це повідомляють у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області.
Як розповіли у відомстві, дорожники ремонтують зношене покриття на ділянках державного значення для того, аби рух на таких дорогах став безпечнішим. Наразі роботи ведуться на частині траси Н-03 Житомир – Чернівці, км 174 – км 178. А саме – перед в’їздом до Хмельницького з півночі. Тут працівники облавтодору «латають» ями гарячим асфальтобетоном. На більше, зізнаються, немає фінансування через війну.
«За планами шляховиків, на даному відрізку мав бути проведений поточний середній ремонт з повноцінним відновленням усіх шарів дорожнього одягу суцільним методом, однак через злочинні дії рф втілити задумане поки неможливо. То ж в рамках експлуатаційного утримання позбуваємось вибоїн та інших деформацій верхніх шарів дорожнього покриття шляхом укладання гарячого асфальтобетону локальними картами по обох проїздах ділянки», – розповіли у Службі інфраструктури.
Роботи тривають без зупинки руху транспорту. Тож водіїв просять не нехтувати правилами безпеки дорожнього руху у місцях проведення дорожніх робіт, завчасно знижувати швидкість автомобіля, дотримуватись вимог попереджувальних дорожніх знаків.

 

Джерело: vsim.ua

Share on social networks