AVTODOREXPO

dates will be defined later

На Донеччині обрали підрядників для ремонту 11 доріг

На початку липня урядом було прийняте рішення про відновлення певних доріг у прикордонних та прифронтових областях України. В уряді наголосили, ремонтуватимуться дороги, які важливі для гуманітарних та евакуаційних цілей та підлягають відновленню. Загалом на ці цілі було виділено понад 2 млрд гривень з резервного фонду Державного бюджету. Ремонтуватимуть дороги у Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Сумській, Харківський, Херсонській, Чернігівській та Донецькій областях.
На відновлення доріг Донеччини спрямували 324,5 мільйона гривень. Як повідомлялося раніше у Донецькій області для ремонту визначили 11 доріг. У системі публічних закупівель Prozorro було оголошено два тендери, згідно яких були обрані підрядники, які виконуватимуть роботи.
Так, перший тендер вартістю майже 178 млн. грн. виграла фірма «Славдорстрой» зі Слов’янська. За ці гроші вона ремонтуватиме мережу доріг у Краматорському районі загальною протяжністю понад 107 кілометрів. Другий тендер вартістю майже 146,5 млн. грн. виграла фірма «Київдортехнологія». За ці гроші підрядник має відремонтувати майже 30 кілометрів доріг у Покровському районі. Завершити роботи з ремонту доріг за обома договорами підрядники мають до 31 грудня 2024 року.

 

Джерело: kapri.dn.ua

Share on social networks