AVTODOREXPO

dates will be defined later

У місті Вознесенськ відбудували зруйнований міст

На Миколаївщині завершили реконструкцію ділянки автомобільної дороги Н-24 Благовіщенське – Миколаїв у місті Вознесенськ. По відбудованому мосту відкрили рух для всіх видів транспорту. Про це повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури.
Відновили міст за рік і два місяці – міст був зруйнований внаслідок військової агресії у березні 2022 року. Для забезпечення руху транспорту поряд із мостом встановили тимчасову переправу.
У рамках відбудови мосту влаштували палі, фундаменти, опори та прогонові будови. Заармували та забетонували конструкції мосту, встановили залізобетонні балки і плити. Також змонтували гідроізоляцію, водовідведення та очисні споруди. На підходах до мостової конструкції укріпили насип.
Окрім цього, влаштували 2 шари асфальтобетонного покриття, змонтували барʼєрне та перильне огородження, облаштували пішохідні доріжки, влаштували дорожні знаки та нанесли розмітку. Освітлення моста здійснюватиметься із застосуванням енергоощадних світильників.
Довжина новозведеного мосту – 100 метрів. Ширина автомобільної частини – 9,5 метра. Два тротуари суміщені з велодоріжками з кожного боку мосту, загальна довжина ділянки конструкції – 305 метрів.

 

Джерело: facebook.com/agency.for.restoration

Share on social networks