AVTODOREXPO

dates will be defined later

У США дорожники інформуватимуть про перекриття доріг просто з робочої зони

Американське місто Тампа оголосило, що розгортає платформу Causeway one.network Live Link, через яку будуть надавати єдину оперативну картину перекриттів на дорогах. Зокрема, через Live Link дорожники будуть ділитися інформацією про місцезнаходження робочих зон і перекриття смуг руху безпосередньо з робочого майданчика.
Live Link дозволяє робітникам оновлювати інформацію про закриття смуг руху через основних GPS-провайдерів, повідомляючи громадськість безпосередньо з місця проведення робіт. Зазвичай така інформація генерується на основі паперових дозволів та електронних таблиць, які застарівають майже одразу після їх публікування. Нова платформа надаватиме учасникам дорожнього руху єдину оперативну картину робочих зон, а також пов’язаних з ними ДТП на дорогах міста.
«Маючи майже 400 000 мешканців та понад 26 мільйонів відвідувачів на рік, цей проект має значний вплив на спосіб життя всієї громади, – каже Баррі Матлак, віце-президент компанії one.network у Північній Америці. – Цей проект оцифровує весь процес від початку до кінця і надає менеджерам трафіку інструменти для прийняття рішень у реальному часі».
Флорида стала першим штатом, який запровадив рішення Live Link. Програмне забезпечення було розроблене та протестоване у Великій Британії перед тим, як Департамент транспорту Флориди (FDOT) впровадив його на всіх дорогах штату у 2022 році. Використовуючи інтуїтивно зрозумілий мобільний додаток Live Link, працівники на будівельному майданчику можуть оновлювати інформацію про своє місцезнаходження, закриття окремих смуг руху і навіть про те, чи активна робоча зона. Ця інформація передається безпосередньо основним постачальникам GPS-карт, включаючи Google, Waze і Apple Maps, які надають інформацію водіям.

 

Джерело: traffictechnologytoday.com

Share on social networks