AVTODOREXPO

dates will be defined later

В Одесі три вулиці відремонтують за 11 мільйонів

Управління дорожнього господарства Одеської міської ради оголосило тендер для пошуку підрядника, якому заплатять за поточний ремонт проїжджої частини та тротуарів вулиць і доріг комунальної власності.
Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.
Закупівлю запланували провести у форматі відкритих торгів з особливостями. У переліку ділянки трьох вулиць:
Семінарської, а саме тротуару на перетині вулиці Семінарської та Французького бульвару.
Люстдорфської дороги – тротуару на ділянці 7 станції Люстдорфської дороги до вулиці Академіка Вільямса (парна сторона).
Проспекту Гагаріна на ділянці від вулиці Канатної до вулиці Середньофонтанської.
Загалом йдеться про 7,8 тисячі квадратного метра доріг. Аукціон має відбутися 19 червня з очікуваною вартістю закупівлі 10 мільйонів 939,6 тисячі гривень.
Раніше Центр публічних розслідувань проаналізував найдорожчі тендери, опубліковані на Prozorro з березня по травень 2024 року, а також з’ясував, що протягом весни цього року установи Одеської області уклали понад 44,5 тисячі договорів на суму 14,2 мільярда гривень.
Основні підряди на дороги отримали компанії «Автомагістраль-Південь» і «Ростдорстрой», які уклали договори на кілька мільярдів гривень кожна. Також значні контракти дісталися компанії «Евродор».
Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства спрямовував більшість коштів на оборонні тендери, зокрема на будівництво фортифікаційних споруд.
Південне управління виконання робіт уклало договори на виготовлення модульних конструкцій на загальну суму 210 мільйонів гривень.
Одеська обласна база спеціального медичного постачання підписала великі договори на постачання харчування та медичного обладнання, зокрема з компанією «Фабрика смаку» на 43,4 мільйона гривень та «Нефросервіс» на 31,3 мільйона гривень.
Замовлень на 26,8 мільйона від бази спецмедпостачання отримала і фірма ХЛР. Вони мають впродовж року поставляти медустанові різні лабораторні реактиви. В цьому разі конкурс знову ж таки був, але конкурентів не було.
Раніше аналітики з’ясували, які українські будівельні компанії заробили найбільше у 2023 році. У рейтинг потрапили компанії, які пов’язані з мером Одеси Геннадієм Трухановим.
Трійку лідерів за найбільшим чистим доходом у 2023 році серед будівельних компаній зайняли фірми, що займаються будівництвом доріг.

 

Джерело: intent.press

Share on social networks