AVTODOREXPO

dates will be defined later

На Миколаївщині продовжують відновлювати пошкоджені мости

На Миколаївщині продовжують відновлювати пошкоджені й зруйновані мости внаслідок російської агресії. Станом на сьоме листопада у Вознесенському районі три повністю зруйновані мости й один частково пошкоджений.
Про це під час брифінгу розповіла виконувачка функцій і повноважень начальника Вознесенської районної військової адміністрації Антоніна Шарата.
«Коли був пошкоджений міст автомобільний по дорозі Н-24 – було порушено сполучення і в самому місті й також логістичні шляхи», – говорить Антоніна Шарата.
Зі слів посадовиці, внаслідок співпраці з бізнесом і всіх гілок влади спорудили тимчасову переправу.
“Жодних коштів бюджетних туди не було витрачено. Це все кошти нашого сумлінного бізнесу. Понад 10 мільйонів гривень інвестовано в цей об’єкт. Також один залізничний міст, який був пошкоджений в місті – вже повністю відновлений”, — розповідає Антоніна Шарата.
За словами Шарати, планують відновлювати й два інші мости.
“По-іншому мосту через Південний Буг — зараз відбуваються тендерні процедури. І ще у нас залишається один міст — частково пошкоджений в селі Воронівка. Але там сільська рада збирає документи, в перспективах на відновлення”, — додає посадовиця.
Що відомо про відновлення мостів у Вознесенському районі
З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну у Вознесенському районі було підірвано чотири мости: два автомобільні та два залізничні. Один у 2023 році з них відремонтований та введений в експлуатацію, щодо інших — триває підготовка документації та інженерні роботи.

 

Джерело: suspilne.media

Share on social networks