AVTODOREXPO

dates will be defined later

На основних дорогах Івано-Франківщини проводять ямкові ремонти

На основних логістичних маршрутах Івано-Франківської області дорожники проводять ліквідацію аварійної ямковості. Про це повідомляє Державне агентство відновлення.
«У межах експлуатаційного утримання автомобільних доріг державного значення виконується комплекс робіт для покращення безпечного руху», – йдеться в повідомленні.
Бригади здійснюють ліквідацію аварійної ямковості локальними картами на місцях із суцільно зруйнованим покриттям. Дрібніші вибоїни дорожники ліквідують гарячим асфальтобетоном та пневмо-струменевим методом.
Зокрема, такі роботи проводять на ділянці від Галича до Більшівців дороги Н-09 Мукачево – Львів; на під’їзді від Тисмениці до дороги Н-10 Стрий – Мамалига; на дорозі Н-10 Стрий – Мамалига в селищі Заболотів; на ділянці від Снятина до Хутора-Будилова на дорозі Р-20 Тязів – Старі Кути.
Загалом на балансі Служби відновлення в Івано-Франківській області є понад 1257 км кілометрів доріг державного значення. Частина з них через зношеність покриття потребує капітального ремонту. Зокрема це стосується кількох ділянок на Р-20 Тязів – Старі Кути, Р-84 Бібрка-Калуш-Бурштин, Р-87 Галич – Підгайці – Сатанів та більшості територіальних доріг.
«Через воєнний стан усі капітальні ремонти доріг призупинені, фінансування обмежене, тож забезпечуємо проїзд за рахунок експлуатаційного утримання. Найбільшу увагу акцентуємо на головних маршрутах області: для підтримки життєдіяльності області, виконання стратегічних завдань», – зазначили у відомстві.

 

Джерело: cfts.org.ua

Share on social networks