AVTODOREXPO

dates will be defined later

На трасі М-30 на Хмельниччині встановили 7 нових світлофорів

Міжнародна траса М-30, яка пролягає через Хмельниччину, є одним із маршрутів, яким відбувалась евакуація населення у перші дні повномасштабної війни. Згодом із перебудовою логістики в країні саме цим шляхом налагоджене постачання гуманітарних вантажів та вантажів, що впливають на обороноздатність країни. І тому до кінця 2022 року цю дорогу капітально відремонтували.
Впродовж 2020-2022 років відремонтували майже 41 км автошляху М-30 Стрий – Умань – Дніпро – Ізварине від села Голосків до адміністративного кордону із Вінницькою областю.
Днями ж у Голоскові та Летичеві увімкнули нові світлофори, які встановили задля безпеки. Про це повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області.
В межах відремонтованої ділянки траси Стрий – Ізварине із середи, 11 жовтня, запрацювали 7 світлофорних об’єктів. Один з них, із кнопковим перемиканням сигналів, знаходиться в селі Голосків. Ще 6 світлофорів встановлені у селищі Летичів. Всі вони з автоматичним перемиканням сигналів.
«Тепер проїзд та перетин проїзної частини у цих населених пунктах став ще безпечнішим», – кажуть у Служби відновлення та розвитку інфраструктури Хмельницької області.
Також учасників дорожнього руху закликають не нехтувати власною безпекою та неухильно дотримуватись сигналів регулювання.

 

Джерело: vsim.ua

Share on social networks