AVTODOREXPO

dates will be defined later

На яких вулицях у Львові планують провести ремонт доріг

У Львові на замовлення районних адміністрацій проводять роботи з поточного ремонту дорожнього покриття та ліквідації аварійних вибоїн на магістральних вулицях міста.
У Департаменті житлового господарства та інфраструктури повідомили, що у 2024 році заплановано провести поточний ремонт на вулицях: Словацького, Коперника, Шота Руставелі, Самчука, Костюшка Городоцькій, Виговського, Садова, Шевченка, Сяйво, Кузневича, Ряшівська, Патона, Братів Міхновських, Героїв УПА, Смаль-Стоцького, Любінській, Сулими, Кондукторській, Окружній, Гіпсовій, Кременецькій, Ожешка, Васильківського, Залізняка, Балтійській, Бойківській, Аркаса, Академіка Лазаренка, Богуна, Куликівській, Піддубного та інших вулиць по мірі виникнення дефектів дорожнього покриття.
Зазначимо, львів’яни скаржаться на стан дороги на вул. Залізничній. Натомість на її ремонт з бюджету розвитку на 2024 рік виділили 2 млн гривень.
Також у Львівській міській раді запровадили внутрішній контроль за використанням коштів громади. Потенційні закупівлі перед публікацією на Prozorro аналізують, відтак приймають рішення щодо їх нагальності та першочерговості.
Де вже провели ремонт
Станом на 26 березня виконано роботи із заміни плитки та бруківку на вулицях: Хмельницького, пр. Свободи, пл. Міцкевича, Староєврейській, Гнатюка, Кн. Романа, Л. Українки, Коцюбинського, Франка, Фредра, Шептицьких, Січових Стрільців, Університетська, Словацького, Драгоманова, Коцюбинського.
Вже також проведено асфальтування гостро-аварійних ям на низці вулиць, зокрема: Зелена, Бібліотечна, Технічна, Турецька, Болгарська, Снопківська, Кубанська, Кубійовича, Вишиваного, Тютюнників, Митрополита Андрея, Липова Алея, Глібова, Опришківська, Озаркевича, Городоцькій, Виговського, Щирецькій, Білогорща, Кульчицька, Головатого, В’ячеслава Чорновола,, Стрийській, Володимира Великого, Княгині Ольги, Тролейбусній, Академіка А. Сахарова, Кульпарківській, Івана Пулюя, Трускавецькій (від вул.Княгині Ольги до вул.Стрийської), Василя Симоненка, Іоана Куровця, Ярослава Музики, Михайла Бойчука, Лук’яна Кобилиці, Івана Горбачевського, Антоновича, Копистинського, с. Рудно, Народній тощо.
Нагадаємо, депутати Львівської міської ради під час пленарного засідання 8 лютого голосами ухвалили бюджет розвитку Львівської міської громади на 2024 рік. На функціонування житлово-комунального господарства у бюджеті розвитку передбачено 253, 2 млн грн. Ці кошти використають для будівництва магістрального проводу від села Великі Грибовичі до Дублян (4,2 млн), завершать ремонт вулиці Старознесенської (9 млн), реконструюють електропідстанцію на ТЦ «Північна».

 

Джерело: tvoemisto.tv

Share on social networks