AVTODOREXPO

dates will be defined later

Розв’язки на Дарницькому мості планують завершити влітку

У столиці продовжується будівництво лівобережної автомобільної розв’язки на Дарницькому мосту. Завершити роботи мають в липні цього року. Про це пише на своїй Facebook сторінці Дарницька районна адміністрація.
Раніше планували запустити транспорт по новій розв’язці у 2022 році, але через війну роботи вдалося відновити лише у травні 2022 року.
За інформацією підрядника робіт – компанії «Автострада» – до роботи на об’єкті наразі залучено понад 100 працівників, які працюють без вихідних і цілодобово.
З моменту відновлення робіт підрядник влаштував всі необхідні 36 опор транспортної розв’язки, спорудив збірні залізобетонні конструкції підпірних стін з’їздів з мосту та влаштував 3178 квадратних метрів асфальтобетонного покриття на з’їздах.
«Наразі монтуємо та зварюємо металоконструкції прогонових будов з’їздів Дарницького мосту. Вже змонтовано майже 700 тонн балок загальною довжиною 140 м. Паралельно фарбуємо внутрішні поверхні балок, щоб захистити їх від корозії. Перед цим проводимо обробку струменем піску тиском та грунтовку цих поверхонь», – розповідають подробиці в «Автостраді».
За інформацією компанії в середині березня має відбутися важлива технологічна операція – монтаж металоконструкцій вагою понад 200 тонн через Дніпровську набережну.
У квітні будівельники почнуть закладати гідроізоляцію прогонових будов. У травні-червні укладатимуть асфальтобетонне покриття.

 

Джерело: vechirniy.kyiv.ua

Share on social networks