AVTODOREXPO

dates will be defined later

У Британії випустили шумозахисні дерев’яні паркани

Відома у Британії компанія Premier Forest Products – спеціаліст у галузі деревообробки – представила свій новий продукт: акустичні панелі для парканів. Вони вироблені у Великій Британії і пройшли випробування, що показали рівень поглинання шуму у 26 децибел (дБ). Такі панелі були спроєктовані як рішення для відбивання звуку від автомагістралей, доріг, залізниць та інших шумних середовищ.
Скандинавські панелі з червоного дерева висотою від 1,8 м з горизонтальними шпунтованими V-подібними з’єднаннями також мають захист від зловмисників. Дошки з’єднані між собою, а потім скріплені акустичним герметиком для поліпшення акустичних характеристик.
Акустична огорожа Duchy призначена для власників будинків, в той час як акустичний бар’єр Premier Reflect – для великомасштабних проєктів, де необхідна гнучкість в установці. Ширші панелі Premier Reflect закривають більшу площу, можуть мати висоту до 5 метрів і передбачають більш швидкий монтаж.
Акустичні огорожі Premier Forest виготовляються відповідно до стандарту BS1793 і проходять повну обробку під тиском відповідно до NHSS4 (Національна специфікація обробки автомобільних доріг).
Дейв Сей, комерційний менеджер Premier по продуктам з хвойних порід деревини у Великобританії, сказав, що ці бар’єри забезпечують рішення для широкого спектру сценаріїв, починаючи від будинків поблизу залізничних ліній і закінчуючи школами, які сподіваються мінімізувати свій вплив на місцеву громаду.

 

Джерело: ttjonline.com

Share on social networks