AVTODOREXPO

dates will be defined later

У Дніпрі вперше з початку війни розпочався поточний ремонт доріг

Сьогодні, 13 березня, під час чергування по місту заступник міського голови Михайло Лисенко проінспектував виконання поточного ремонту дорожнього покриття, який проходить на ж/м Лівобережний-3.
З початку року за допомогою «холодного асфальту» комунальники усунули аварійну ямковість на головних магістралях міста та по маршрутах руху громадського транспорту, а також на мостах та шляхопроводах. Загалом було відновлено 2 тис. м2 зруйнованого асфальтобетонного покриття на понад 50 об’єктах.
У 2023 році на поточний ремонт покриття автошляхів міста Дніпра виділено 350 млн. грн з міського бюджету. За дорученням міського голови Бориса Філатова комунальники планують виконати такі роботи на площі близько 240 тис. м2.
«Сьогодні на проспекті Миру ми розпочинаємо поточний (середній) ремонт. Це були перші такі роботи з початку повномасштабного вторгнення росії, оскільки минулого року ми могли виконувати лише аварійні роботи через дію постанови Кабінету Міністрів №590.
На даний момент ми робимо демонтаж старого бордюрного каменю. Тут буде повна заміна асфальтового покриття на дорозі та на тротуарах на площі 31,5 тис. м2, заміна бордюрного каменю (з урахуванням доступності для маломобільних груп населення) – 5,5 км. Орієнтовна вартість робіт – 50 млн. грн.
Роботи такого масштабу на проспекті Миру в останній виконувались приблизно в 1996 році», – розповів Михайло Лисенко.
«Останні декілька днів встановилася тепла погода, тож сьогодні ми розпочинаємо роботи з ремонту дорожнього покриття вже за допомогою гарячого асфальту. Ми будемо ремонтувати як окремі ями, так і облаштувати великі карти. Зокрема по місту в роботі задіяно 8 дорожніх бригад, які будуть працювати паралельно в різних районах», – зазначив заступник міського голови.

 

Джерело: nashemisto.dp.ua

Share on social networks