AVTODOREXPO

dates will be defined later

У Миколаєві розпочали ремонт Варварівського мосту через Південний Буг

У Миколаєві розпочалися ремонтні роботи на Варварівському мосту через річку Південний Буг на дорозі М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ. Про це повідомляють у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Миколаївській області.
Водіїв попереджають, що буде часткове перекриття смуг руху. Фахівці ремонтуватимуть елементи конструкції мосту. Дати закінчення робіт поки невідомі.
Під час засідання 13 жовтня 2023 року Уряд ухвалив рішення про передачу Інгульського та Південнобузького (Варварівського) мостів у Миколаєві до державної власності. Варварівський міст у Миколаєві є частиною траси міжнародного значення М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ та на сьогоднішній день перебуває в аварійному стані.
Протягом останніх 9 місяців на мосту відбулося чотири поломки. Перша сталася 6 грудня, друга – 20 грудня. Тоді в «ЕЛУ автодоріг» повідомили, що виникла аварійна ситуація з конструкцією частини Варварівського мосту. Втретє транспортний колапс стався через поломку частини Варварівського мосту 2 лютого. 5 квітня на Варварівському мосту сталась аварійна поломка вчетверте. Виявилось, що на мосту відійшла металева пластина.
Останнього разу міст ремонтували у травні цього року.

 

Джерело: nikvesti.com

Share on social networks