AVTODOREXPO

dates will be defined later

Bobcat випустив автономний електричний шарнірно-зчленований трактор

Цього року компанія Doosan Bobcat показала перший у галузі автономний електричний шарнірно-зчленований трактор Bobcat AT450X з технологією Agtonomy.
AT450X призначений для автономного або віддаленого виконання різних робіт на компактних ділянках, в тому числі косіння, обприскування, транспортування матеріалів тощо.
Для роботи користувачі прокладають маршрут машини за допомогою мобільного додатку Agtonomy, за потреби – на кілька машин одночасно. Машина використовує штучний інтелект для постійного «навчання» і динамічного реагування на навколишнє середовище. Завдяки системам на основі «технічного зору» вона може виявляти відомі та невідомі об’єкти, щоб автоматично зупинити роботу, якщо це необхідно.
Трактор AT450X здатний працювати в режимі 24/7 і навіть може замінювати батареї, коли йому потрібно поповнити джерело енергії. Для цього він повертається на домашню базу, коли батарея розряджається, перемикається на повністю заряджену батарею і повертає розряджену батарею назад на зарядну станцію.

 

Джерело: farm-equipment.com

Share on social networks