AVTODOREXPO

dates will be defined later

Case представила перший у світі комерційний електричний екскаватор

Компанія Case представила перший у світі електричний екскаватор-навантажувач 580EV, який вийшов на ринок. Повнопривідний екскаватор базується на 97-сильному 580 Super N, який є найпопулярнішим екскаватором компанії.
EV збігається з дизельною моделлю за характеристиками, зокрема щодо специфікацій навантаження та копання, а також сили відриву. Він також може працювати з тими самими навісними пристроями, але зі зниженим рівнем шуму та нульовими викидами.
CE580EV працює від літій-іонної батареї напругою 400 вольт і ємністю 71 кіловат-год, забезпечуючи від 4 до 8 годин автономної роботи на одному заряді, залежно від способу використання.
Акумулятор можна зарядити від 0% до 100% за 7,5 години, а від 20% до 80% – за 4,4 години.
Екскаватор оснащений автомобільним зарядним пристроєм J1772 Level 2, який має «вдосконалену систему управління температурою», що допоможе підтримувати продуктивність у спекотних чи холодних умовах.
580EV має два незалежних електродвигуни, один для трансмісії PowerDrive, а інший для гідравлічних насосів. Гідравліка навантажувача управляється окремо від наземного приводу, зберігаючи здатність оператора завантажувати матеріали без зчеплення та підтримуючи короткі цикли.
Екскаватор з живленням від батареї не відстає в потужності від дизельних машин, натомість забезпечує миттєвий максимальний крутний момент на будь-яких обертах.
У кабіні оператори отримають електрогідравлічне керування 580EV, 8-дюймовий сенсорний дисплей, робочий режим і налаштуваннями чутливості, кнопковий пуск і коди безпеки оператора.
Екскаватор також усуває час простою двигуна – коли електрична машина не працює, двигун автоматично вимикається.

 

Джерело: specmachinery.com.ua

Share on social networks