AVTODOREXPO

dates will be defined later

Целюлозні волокна, адгезійні добавки та модифікатори GV Chemical Products

Новачок АВТОДОРЕКСПО 2019 GV Chemical Products – компанія, яка спеціалізується на виробництві добавок для бітумів і асфальтобетонних сумішей. Важлива особливість будівельної хімії, яку випускає компанія, – дуже низький рівень впливу на довкілля.

Адгезійні добавки застосовуються для поліпшення зв’язувальних і адгезійних властивостей бітуму. Їхня присутність у бітумних конгломератах гарантує ідеальний зв’язок між бітумом і наповнювачами, більшу стійкість до деформації та кращу гнучкість використання. Підсилювачі адгезії використовуються у процесах упакування гарячих, холодних і теплих конгломератів.

Бітумні емульсії являють собою дисперсії дуже малих крапель бітуму у воді. Вони рідкі, мають коричневий колір і консистенцію, схожу на молоко. Основні сфери застосування: підґрунтування, оброблення поверхні, просочення субстрату, гідроізоляція, спеціальні види обробки (такі як холодна регенерація та створення тонких захисних шарів). Добавки для бітумних емульсій також наявні в асортименті GV Chemical Products.

Добавки з целюлозного волокна, синтетичні або змішані, дозволяють збільшити дозування бітуму в конгломератах і попередити його відокремлення чи застигання, підвищують стійкість дорожнього покриття. Целюлозні волокна додаються на етапі виробництва конгломерату всередині змішувача асфальтного заводу.

Модифікатори для бітумів і бітумних конгломератів GV Chemical Products – це продукти у вигляді гранул або порошку, які складаються з суміші термопластичних полімерів чи воску. Отримані асфальтобетонні суміші виявляють вищу стабільність і стійкість до механічних впливів і деформації; тому вони використовуються для покриттів, які піддаються інтенсивному транспортному руху, значним статичним навантаженням, а також для доріг, які вимагають високих фізико-механічних характеристик.

Знайомтеся з продукцією італійської компанії GV Chemical Products на виставці АВТОДОРЕКСПО з 6 по 8 листопада у виставковому центрі «АККО Інтернешнл».

Share on social networks