AVTODOREXPO

dates will be defined later

Новинки від TICAB: бітумний заливальник швів і міський пилосос

Своєчасне заливання тріщин у асфальтовому покритті – це хороший спосіб подовжити термін служби дороги між ремонтами, що дуже актуально для України в умовах постійного дефіциту коштів.

Учасник виставки АВТОДОРЕКСПО компанія «ОРІОН» виробляє та постачає техніку для утримання та ремонту доріг, у тому числі заливальники швів і тріщин, рециклери, інфрачервоні нагрівачі, гудронатори тощо.

Цього року компанія покаже бітумний заливальник швів BPM-500 від торговельної марки TICAB із повним набором функцій. Машина виконує нагрівання мастики непрямим методом (термальна олива), електричне нагрівання шлангу, має 3 контролери температури (шланга, цистерни и термальної оливи), дизельний генератор, гідравлічний привід, а також оснащена міксером із горизонтальними лопатями.

Компанія також покаже пилосос дорожній (вуличний) City Ant від торговельної марки TICAB. Цей пилосос працює на електричних батареях, які забезпечують 9-годинну автономність (за звичайного використання) і заряджаються протягом ночі за допомогою простого підключення до мережі. Пилосос самохідний, безшумний, управляється однією рукою.

Пилосос City Ant збирає всі види сміття: фрагменти дерева, сталі, пластмаси, алюмінію, паперу, картонних коробок, текстильних відходів; листя, недопалки, банки для напоїв; скляні, пластикові та металеві пляшки. Заміна сміттєвого мішка пилососа потребує лише кілька хвилин, а шкідливі викиди, зокрема пил, відсутні.

Знайомтеся з новинками бренду TICAB на стенді компанії «ОРІОН» під час виставки АВТОДОРЕКСПО, яка відбудеться з 6 по 8 листопада у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» у Києві.

Share on social networks