AVTODOREXPO

dates will be defined later

Обладнання BLASTRAC для обробки поверхонь

Компанія BLASTRAC (Нідерланди) – один із лідерів у сфері технологій і рішень для обробки поверхонь. Продукція BLASTRAC використовується у будівництві та ремонті аеропортів, доріг і мостів, для виготовлення та реставрації бетонних і декоративних підлог, демонтажних робіт. Повний спектр обладнання цієї марки на вітчизняному ринку представляє компанія «БЛАСТРАК УКРАЇНА». На виставці АВТОДОРЕКСПО відвідувачі зможуть побачити серію рішень BLASTRAC – дробеструйні, фрезерувальні та шліфувальні машини, промислові пилососи.

Дробеструйна машина 1-8DPS30 використовується для рівномірного зняття верхнього шару бетону (наприклад, видалення слабких шарів, бетонного молочка, розкриття мікротріщин, а також для утворення шорсткості на кам’яній плитці, асфальті). Це компактний універсальний пристрій, який легко транспортувати, використовувати в обмеженому просторі та підключати до стандартного електричного розніму (230В, 400В). Машина працює в замкненому циклі, що забезпечує відсутність пилу в разі підключення відповідного промислового пилососу Blastrac.

Фрезерувальні машини BLASTRAC чудово впораються із грубим зняттям верхніх шарів бетонного, асфальтного, епоксидного чи поліуретанового покриття. Їх використовують для швидкого вирівнювання нерівностей і перепадів, видалення непотрібного шару покриття. В тандемі з промисловим пилососом фрезерувальна машина працює без пилу. На виставці АВТОДОРЕКСПО відвідувачам покажуть одразу дві моделі фрезерувальних машин – BMP-215В і BMP-265В, які в дорожній галузі також використовують для зняття старої дорожньої розмітки, в тому числі нанесеної термопластиком.

На стенді компанії також будуть представлені однодискова шліфувальна машина BGS-250 та промислові пилососи BDC-1114 і BDC-1330. Відвідайте стенд «БЛАСТРАК УКРАЇНА» на АВТОДОРЕКСПО з 6 по 8 листопада у виставковому центрі «АККО Інтернешнл».

Share on social networks