AVTODOREXPO

dates will be defined later

Спецсигнали для автомобілів від компанії «Сигнал-Авто»

Компанія «Сигнал-Авто» – вітчизняний виробник спецсигналів для автомобілів оперативних служб. Спеціальне світлове та звукове обладнання виробляється під торговельною маркою «Стріла» вже протягом 20 років. Продукція сертифікована та відповідає вимогам українських державних стандартів.

На виставці АВТОДОРЕКСПО компанія представить новинку 2019 року – нову модель світлової панелі «Стріла Ultra Slim». Новинка істотно відрізняється від попередніх моделей. Товщина надтонкої світлової панелі становить лише 48 мм, що значно збільшує аеродинамічність спеціалізованого транспортного засобу.

Нова модель має 5 режимів роботи світлових спалахів, а максимальну кількість світлодіодів збільшено до 108. Кольорова варіація світлової панелі представлена в жовтому, синьому, червоному і навіть прозорому корпусі. Довжина панелі може варіюватися від 39 до 144 см, а на замовлення навіть до 197 см, що задовольнить потребу автомобілів будь-яких розмірів.

Знайомтеся з продукцією компанії «Сигнал-Авто» на виставці АВТОДОРЕКСПО з 6 по 8 листопада у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» у Києві.

Share on social networks