AVTODOREXPO

dates will be defined later

Укравтодор оголосив підрядника для будівництва мосту в Запоріжжі

21 лютого 2020 року за результатами оголошеної Службою автомобільних доріг у Запорізькій області тендерної процедури з визначення генеральної підрядної організації по об’єкту «Будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі (автомобільна дорога загального користування державного значення Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя (через м. Кременчук) — Маріуполь «Під’їзд до о. Хортиця (автотранспортна магістраль через р. Дніпро у м. Запоріжжі)», електронною системою «Prozorro» визначено переможця.

З пропозицією 11,918 млрд грн, переможцем визначено компанію «Onur Taahhut Tasimacilik İnsaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Sirketi». Очікувана вартість предмету закупівлі на початок проведення тендеру становила 12,340 млрд грн.
«Цей тендер є ще одним свідченням змін у дорожній галузі – на торги вийшли великі компанії, в тому числі, міжнародні, які мають винятковий досвід будівництва складних інфраструктурних об’єктів. Висока конкуренція сприяє розвитку ринку. Ми сподіваємося, що цей проєкт дасть початок новій якості робіт по всій країні» – прокоментував Alexander Kubrakov Голова Укравтодору.

Автотранспортна магістраль через р. Дніпро у м. Запоріжжя є інфраструктурним об’єктом державного значення, який забезпечуватиме якісний та надійний транспортний зв’язок між Лівобережжям та Правобережжям України на південному сході.

Відповідно до проєкту будівництва — це магістраль безперервного руху довжиною 9 100 м, яка зв’язує правобережну частину міста Запоріжжя з центральною лівобережною частиною і основною північною промисловою зоною через обидва рукави річки Дніпро та острів Хортиця. Магістраль складається з шести транспортних розв’язок у складі яких 27 штучних споруди, в тому числі два 2 позакласні мости з окремими спорудами під кожний напрямок руху.

Джерело: Facebook

Share on social networks