AVTODOREXPO

dates will be defined later

Укравтодор оголосив тендер на ремонт дороги зі Львова до кордону з Польщею

Служба автомобільних доріг у Львівській області оголосила міжнародний тендер на ремонт автомобільної дороги Мостиська-Краковець в рамках проекту «Доступне українсько-польське прикордоння: спільні дії для модернізації дорожньої інфраструктури» і Львівською облдержадміністрацією.

Як повідомляє прес-служба «Укравтодору», ремонтні роботи планується почати в червні-липні 2020 року, передає БізнесЦензор.
«Справу, яка так довго чекала свого часу (з 2014 року), нарешті, зрушено. На сьогодні ми оголосили міжнародний тендер вартістю понад 150 млн грн. Після визначення і затвердження переможця, орієнтовно в червні-липні, почнемо безпосередні будівельні роботи. Україна постійно змінюється. Якісні зміни і автомобільні шляхи – запорука нашого успішного майбутнього», – заявив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

У повідомленні наголошується, що протяжність зазначеної дороги становить 19,1 км. В ході ремонту планується відновити дорожнє покриття, облаштувати тротуари, автобусні зупинки, водовідведення, а також провести заходи з організації дорожнього руху.

«Залучення додаткового фінансування – один з найважливіших KPI служб автомобільних доріг в регіонах. Я вітаю Львівську область з цим успішним проектом співпраці служби, ОДА та міжнародних партнерів», – зазначив глава «Укравтодору» Олександр Кубраков.

Проект реалізується Службою автомобільних доріг у Львівській області в партнерстві з асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна» і Підкарпатським управлінням воєводських доріг у Ряшеві за фінансової підтримки Європейського союзу в рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства.

Джерело: Сensor.net

Share on social networks