AVTODOREXPO

dates will be defined later

В Укравтодорі розповіли про плани будівництва нових доріг

ремонт доріг

Трасу Дніпро-Решетилівка відомство сподівається добудувати за 2-3 роки.
Новопризначений голова «Укравтодору» Олександр Кубраков розповів про плани будівництва нових доріг державного значення в інтерв’ю ТСН.uа. Журналіст запитав у Кубракова, чи плануються в Україні нові дороги державного значення.
«Траса Дніпро-Решетилівка – це нове будівництво. Як і будь-яке нове будівництво, воно значно дорожче, ніж ремонт існуючих доріг. Ми його продовжуємо, воно в пріоритеті. І я сподіваюся за 2-3 роки ця траса буде повністю завершена. А вже в наступному році ми плануємо, що будуть відкриті ділянки, за якими поїдуть транспортні засоби. Вони замінять собою стару дорогу. І такі ділянки будуть по 30 кілометрів. У Полтавській області вона будується в цементобетонні. Я думаю, це великий проект державного рівня», – відповів глава відомства.
Ще одне заплановане будівництво – об’їзна дорога біля Львова.
«Це теж буде повністю нове будівництво. Ті проекти, які вже почалися, ми їх продовжимо. Але знову ж таки, з точки зору балансу ресурсів, якщо у нас обмежене фінансування, ми не можемо багато проектів повністю нового будівництва включати в свої плани. Тому що у нас дорожня мережа зношена», – пояснив Кубраков.

Джерело: Finance.ua

Share on social networks