AVTODOREXPO

dates will be defined later

Volvo CE може переобладнати колісні навантажувачі L120 на електричні

Компанія Volvo Construction Equipment (Volvo CE) створила рішення для переобладнання колісних навантажувачів середнього розміру L120 на електричні.
Рішення було розроблено спільно з партнером Parker Hannifin і перетворено власною компанією Volvo Group CE Engineering Solutions. 20-тонний L120H Electric Conversion буде комерційно доступний для окремих клієнтів у Європі протягом 2023 року.
«Використовуючи визнану ринком звичайну машину як базу, яка все ще буде пропонуватися клієнтам, модель електричного перетворення забезпечить таку ж продуктивність із плюсом – без викидів», – кажуть у компанії Volvo CE.
Volvo CE додає, що співпрацює з CE Engineering Solutions і вибраними партнерами з електромобільності, щоб прискорити доступність комерційних електричних рішень у всіх сегментах і сферах застосування. Ця остання співпраця з розширення лінійки електричних колісних навантажувачів стала результатом інвестицій Volvo CE у голландського виробника Limach, оголошених у червні 2023 року, з метою розширення портфоліо електричних екскаваторів компанії.
L120H Electric Conversion буде доступний цього року для окремих клієнтів у Європі. Volvo CE каже, що він забезпечує таку ж потужність, як і його дизельний аналог, але з нульовими викидами вихлопних газів і майже безшумною роботою. Ці переваги разом забезпечують підвищений комфорт як для оператора, так і для тих, хто працює біля машини.
Машина живиться від акумуляторів ємністю 240 кВт/год, що забезпечує тривалість роботи приблизно п’ять годин у більшості середніх навантажень. Згідно з наявними рішеннями для заряджання Volvo, він заряджатиметься від 0 до 100% лише за 1,5-2 години.
L120H Electric Conversion пропонує наступні функції в стандартній комплектації: комфортний контроль руху, допомогу при навантаженні з бортовим зважуванням, а також виявлення радара з нашою новою системою запобігання зіткненням. Крім того, L120H Electric Conversion підтримуватиметься спеціальними додатками для електромобільності, які дозволять оператору перевіряти стан акумулятора та зарядки, а також попередньо нагрівати кабіну.
Volvo CE каже, що, залежно від ринкового попиту, у майбутньому вона пропонує можливість переобладнати колісний навантажувач L120H існуючих клієнтів на електричний.

 

Джерело: worldhighways.com

Share on social networks