AVTODOREXPO

dates will be defined later

Відновилися роботи на дорозі Дніпро-Решетилівка

дорожнє будівництво

У Дніпропетровській області стартував новий сезон дорожнього будівництва. Так, Дніпропетровська служба автомобільних доріг продовжила реалізувати масштабний державний проект, – сучасний чотирисмуговий автобан Н-31 Дніпро-Решетилівка. У 2020 році Уряд розпорядився виділити з держбюджету 2 мільярди гривень. Про те, як іде хід будівництва з’ясовував кореспондент «НМ».

Сезон будівництва доріг Дніпропетровської області – 2020 стартував з продовження робіт на об’єкті траси національного значення, – Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка.

В даний момент робочі коткують верхній 10 сантиметровий шар основи з пористого асфальтобетону. Також на ділянці заливають фундаменти для опор зовнішнього електроосвітлення. Додатково зміцнюється арка для перегону худоби.

Нагадаємо, роботи з будівництва траси Н-31 відновлені в 2017 році. У 2018 році стартували роботи з будівництва об’їзної населених пунктів Лобойківка і Петриківка. У 2019році Уряд направив 1,2 мільярда гривень фінансування масштабного проекту. Будівельні роботи тривали одночасно на 7 ділянках траси.

Джерело: Наше місто

Share on social networks