АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Американська корпорація Oshkosh зробила повністю електричний сміттєвоз

Американська корпорація Oshkosh виготовляє перший на ринку Північної Америки інтегрований, повністю електричний сміттєвоз. Наприкінці 2023 року компанія отримала перше комерційне замовлення від американської компанії Republic Services на 50 електричних сміттєвозів, з початком поставок влітку 2024 року.
Традиційні сміттєвози вимагають встановлення спеціалізованої кузовної надбудови на шасі стороннього виробника. А новинка Oshkosh була розроблена з нуля, аби запропонувати клієнтам єдине рішення для електромобілів від виробника оригінального обладнання (OEM).
Машина виконана на чотиривісному шасі колісної формули 8х4, яке має складну трансмісію, передові літій-іонні батареї та революційні електричні осі.
Технічні подробиці силової установки поки не розголошують, проте відомо, що автомобіль зможе працювати цілий день без заряджання.
Новий сміттєвоз отримав винесену вперед, низько розташовану кабіну. Нижня підніжка знаходиться від землі лише у 381 мм. Кабіна відчутно просторіша за традиційну і має покращену оглядовість завдяки великій площі скла.
До послуг водія – цифровий щиток приладів та 15-дюймовий екран інформаційної системи, на який також виводиться зображення з камери кругового огляду 360 град.
До оснащення також входить система виявлення інших учасників руху в сліпих зонах з функцією автоматичного гальмування. Машина також має малий радіус розвороту – лише близько 9,6 м.

 

Джерело: specmachinery.com.ua

Поділитися в соцмережах