АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Віталій Кличко назвав кількість відремонтованих доріг в 2019 році

Мер Києва Віталій Кличко виступив зі звітом перед журналістами про результати роботи міської влади у 2019 році та окреслив плани на наступний рік.
Про це повідомляє прес-служба Київської міської ради.

За словами київського голови, цього року в столиці відремонтували рекордну кількість дорожньої інфраструктури — 16 мостів і шляхопроводів. Також оновили понад 900 кілометрів доріг міста.

«Цього року ми завершили капітальний ремонт, зокрема, вулиці Івана Федорова. Оновили та подовжили вулицю Сім’ї Кульженків, яку з’єднали з Великою окружною дорогою. І тепер в столиці з’явився ще один транспортний коридор. Капітально відремонтували проспект Палладіна, Вигурівський бульвар та вулицю Алматинську та багато інших. Практично завершили капітальне оновлення Дарницької площі», – наголосив Кличко.

Він зазначив, що на фінальній стадії перебуває будівництво нового Шулявського шляхопроводу.

У звіті мер підкреслив, що замінено 130 км найбільш зношених ділянок тепломереж. Він порівняв цифру з 2017 роком, коли показник складав тільки 35 км.

Описуючи плани на майбутнє, Кличко зазначив, що на 2020 рік у бюджеті міста закладено 5 млрд грн на ремонт та утримання доріг. Він зауважив, що влада продовжить інтенсивну роботу з благоустрою Києва.

Джерело: Finance.ua

Поділитися в соцмережах