АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Дорогу до кордону з Молдовою повністю відремонтували на Вінниччині

Відкрито рух оновленою трасою Р-08 Немирів – Ямпіль на Вінниччині. Ця дорога є частиною маршруту з Києва до Кишинева. Всі 116 км траси відновили за рекордні три місяці.
Дорогу до кордону з Молдовою відремонтували з використанням сучасних технологій і забезпеченням відповідних вимог щодо висвітлення, облаштування узбіч тощо. За словами підрядника, дорожнє покриття прослужить мінімум 7 років.
Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов розповів, що поблизу населених пунктів облаштовується освітлення, тротуари, наноситься розмітка.
В рамках програми «Велике будівництво» роботи стартували 18 травня, а 20 серпня вже були завершені. Фахівці виконали фрезерування старого покриття, провели регенерацію конструктивних шарів дорожнього одягу, облаштували вирівнювальний шар з крупнозернистої а/б суміші і верхній шар покриття зі щебенево-мастичної а/б суміші.
В рамках ремонту траси також відремонтували 8 мостових споруд, замінили і продовжили 55 водопропускних труб.
Дорога веде до КПП, де між двома країнами планують побудувати міст Ямпіль – Косеуць. Підрядник вже почав підготовчі роботи, йде облаштування під’їздів до мосту. Тривають переговори з профільним міністерством Республіки Молдова щодо точки з’єднання і прикордонних пунктів.

 

Джерело: censor.net

Поділитися в соцмережах