АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Дорожники ліквідовують вибоїни і пошкодження на трасах Житомирщини

укладання асфальтуДорожники ремонтують траси у Житомирській області. На ділянках ремонту задіяні: гудронатор, струменеві механізми, катки, навантажувачі, обладнані фрезою.
Про це інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.
«Ремонтуємо дорожнє покриття на національних та регіональних дорогах. На час воєнного стану одна з ключових функцій Служби відновлення – забезпечення безперебійного руху головними логістичними маршрутами області задля обороноздатності країни. Працюємо на маршрутах зі зношеним покриттям: ліквідовуємо вибоїни та пошкодження. Це чи не єдиний метод відремонтувати дорожнє покриття під час війни. Капітальні ремонти поки на паузі. Працюємо одночасно гарячим асфальтобетоном та пневмо-струменевим методом на дорогах: Н-02/М-06 Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка (поблизу села Бистрик), Р-49 Васьковичі – Шепетівка (неподалік села Жупанівка), Р-18 Житомир – Попільня – Сквира – Володарка – Ставище (біля Старої Котельні)», – йдеться в повідомленні.
Водіїв закликають бути уважними, зважати на роботу спецтехніки й дотримуватися вимог тимчасових дорожніх знаків та ПДР.
Нагадаємо, 13 жовтня Служба відновлення та розвитку інфраструктури Житомирської області звітувала про ремонт магістралі М-06 Київ – Чоп.

 

Джерело: zhitomir.info

Поділитися в соцмережах