АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Дорожні бар’єрні огородження від заводу «Фрегат»

Підвищення безпеки руху – одне з найактуальніших питань галузі дорожнього будівництва. На виставці АВТОДОРЕКСПО будуть представлені компанії, які спеціалізуються на безпеці, зокрема український виробник – завод «Фрегат».
Підприємство розробляє та впроваджує найновіші технології для виробництва конструкцій бар’єрних дорожніх огороджень типів 11ДО, 11ДД, 11МО, 11МД зі стримувальною здатністю від 128 до 460 кДж. Конструкції, розроблені заводом, відповідають європейським стандартам, мають меншу металоємність і задовольняють потреби замовників широким модельним рядом за привабливою ціною.

«Фрегат» – один з небагатьох заводів України, які виконують повний цикл виробництва бар’єрних огороджень: від розкрою металу, прокатування до гарячого цинкування 70–120 мкм. На підприємстві впроваджені нові стандарти, які дозволяють контролювати якість продукції на кожному етапі виробництва.
Дізнайтеся більше про системи безпеки доріг і продукцію заводу «Фрегат» під час виставки АВТОДОРЕКСПО, яка відбудеться з 6 по 8 листопада у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» у Києві.

Поділитися в соцмережах