АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Кабмін затвердив перелік доріг, на ремонт яких витратять 30 млрд грн

Кабінет міністрів затвердив перелік об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автошляхів загального користування держзначення у 2022 році з обсягом фінансування зі спецфонду держбюджету в розмірі близько 30 млрд грн.
Про це повідомив перший заступник міністра інфраструктури України Василь Шкураков під час засідання Кабміну, передає Інтерфакс-Україна.
«Пропонується направити близько 30 млрд грн, що дозволить ввести в експлуатацію 782 км автошляхів та 161 погонний метр мостів. Пропонується прийняти зазначений акт із дооформленням та доопрацюванням у Секретаріаті Кабміну», – сказав Шкураков.
Зазначається, це дозволить забезпечити фінансування об’єктів, роботи на яких було розпочато у попередніх роках, а також нових об’єктів, роботи на яких планується виконати у 2022 році.
Вказана постанова була прийнята з урахуванням дооформлення та доопрацювання із Секретаріатом Кабміну.
Як повідомлялося, Кабмін також затвердив умови залучення кредитних коштів на суму 20 млрд грн під держгарантії у 2022 році для забезпечення виконання боргових зобов’язань за запозиченнями «Укравтодору».

 

Джерело: biz.censor.net

Поділитися в соцмережах