АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Комунальники на Київщині цілодобово чистять дороги після снігопаду

Сніг з дощем і туман – найбільш небезпечні варіанти погоди для руху транспорту. А нині до них ще й додалось обмеження освітлення через необхідність економити електрику. Тож вчасно розчищені дороги, траси – це і збережені людські життя.
На Київщині, станом на ранок 28 листопада на дорогах державного й місцевого значення для розчищення снігу та посипання дорожнього полотна вже вийшло – 8383 одиниці спецтехніки, а також 106 робітників. Для подолання ожеледі використали 181 тонну піщано-соляної суміші.
Щоб дорожній рух був безпечним для всіх учасників, на автомобільних дорогах триває чергування інженерно-технічних працівників, механізаторів та водіїв. Диспетчерська служба також діє в режимі 24/7.
Якщо ви хочете повідомити ситуацію на якійсь з доріг – дзвоніть:
– Єдиний контакт-центр Укравтодору: +38 067 400 60 80.
– Диспетчерська служба доріг місцевого значення: +38 093 454 58 13.
Киян закликали не виїжджати на авто сьогодні, натомість скористатись міським транспортом. Комунальники Києва відразу приступили до прибирання вулиць міста. Навіть вночі дорожники продовжували працювати, аби подолати наслідки негоди. Так, сніг очищали й обробляли вулиці протиожеледними засобами 143 одиниці техніки Київавтодору. Як повідомили у комунальній корпорації, у першу чергу особливу увагу робітники приділяють спускам і підйомам, покриттю з гранітної бруківки, мостам і головним дорогам міста.

 

Джерело: vechirniy.kyiv.ua

Поділитися в соцмережах