АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Легкі та середні екскаватори SANY

Легкі та середні екскаватори SANY поєднують у собі компактність та потужність, забезпечують максимальну ефективність у найскладніших завданнях.
До лінійки легких екскаваторів бренду відносять моделі SY55C, SY75C, SY80U, SY135C, SY135F, SY155H.
Їхня робоча вага – від 5 до 15 тонн, потужність – від 36 до 84 кВт. Ексакаватори цієї категорії ідеальні для роботи у міських умовах та на обмежених будівельних майданчиках. Завдяки маневреності вони впораються із роботою у найтісніших місцях.
Категорія середніх екскаваторів SANY включає моделі SY215C, SY245H, SY265C LC, SY305C LC, SY330H, SY335C, SY215E.
Робоча вага лінійки – від 20 до 35 тонн, потужність – від 118 до 212 кВт. Ці моделі створені для масштабних будівельних та інфраструктурних проєктів. І не тільки! Вони забезпечують високу продуктивність при меншому споживанні.
Основні переваги:
– Надтривалий термін служби. Завдяки 15-річному досвіду та системі проєктування й випробувань «три в одному», термін служби екскаваторів перевищує 15 000 (!) годин у складних умовах видобування.
– Максимальна продуктивність: режим роботи агрегату можна обрати відповідно до сфери застосування.
– Іще нижча витрата пального: оптимізована гідравліка підвищує ефективність роботи до 5% і економить паливо – до 10%.
– Комфорт оператора: ергономічні кабіни з гарною оглядовістю і зручним розташуванням джойстиків та панелі управління, спрощують процес керування.
– Додаткове обладнання. SANY пропонує різні опції та додаткове обладнання для легких екскаваторів: гідромолоти, ковші різної ємності, а також системи контролю та безпеки.
– Гарантія: 24 місяці або 4000 мотогодин, з можливістю розширення до 5 років або 10 000 мотогодин.

SANY – якість, що змінює світ!

Офіційний імпортер техніки SANY в Україні – компанія АНТ-С – здійснює професійний підбір та постачання спецтехніки та обладнання для будівництва, демонтажу, гірничодобувної галузі, портової та логістичної інфраструктури.

 
Джерело: facebook.com/sanyukraine
Поділитися в соцмережах