АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

На АВТОДОРЕКСПО 2021 розіграють бензопилу STIHL

Прийдешній форум АВТОДОРЕКСПО 2021 буде найбільшим за останні п’ять років: він представить експозицію у понад 10 тисяч квадратних метрів і більше 100 компаній із восьми країн. Окрім активного і корисного ділового спілкування, на форумі знайдеться можливість і для розваг.
У другий день виставки, 11 листопада о 16.00, відбудеться розіграш бензопили STIHL MS 180. Взяти участь у розіграші зможуть як відвідувачі, так і експоненти виставки. Для цього потрібно тільки залишити візитівку в лототроні біля входу «С». Переможця оберемо випадково. Єдина умова – бути присутнім на виставці і забрати свій приз особисто.

 

ПРАВИЛА УЧАСТІ У РОЗІГРАШІ
1. Взяти участь у розіграші можуть особи, які досягли 18 років.
2. Для участі у розіграші в лототроні необхідно залишити візитну картку з номером мобільного телефону. Залишати більше однієї візитної картки заборонено.
3. Визначення переможця відбувається шляхом випадкового вибору з лототрона однієї візитної картки.
4. У розіграші беруть участь усі візитні картки, залишені в лототроні з моменту відкриття виставки 10 листопада і до моменту проведення розіграшу 11 листопада.
5. Розіграш проводиться 11 листопада о 16.00 у головному конференц-залі павільйону (ВЦ «КиївЕкспоПлаза», Київська область, село Березівка, вулиця Амстердамська, 1).
6. Щоб отримати приз, учасник розіграшу має бути присутній у момент визначення переможця в зоні проведення розіграшу та забрати свій приз особисто. Щоб підтвердити свою особу, переможець повинен відповісти на дзвінок організатора за номером мобільного, вказаного на візитівці.
7. Якщо переможець у момент проведення розіграшу не присутній на виставці, розіграш проводиться повторно.

Поділитися в соцмережах