АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

На Полтавщині виконали 70% запланованих ремонтів доріг у громадах

Станом на початок жовтня на дорогах громад Полтавської області виконали 70% запланованого обсягу ямкових ремонтів. У 24 громадах бригади продовжують працювати, в 11 – роботи завершили. Про це повідомили в Полтавській обласній військовій адміністрації.
Гроші на ремонт виділяли органи місцевого самоврядування – загалом майже 280 млн грн. Із 60 громад 31 виділила кошти на співфінансування ямкового ремонту доріг на своїй території. Ще 100 млн грн спрямували з резервного фонду області.
Лідерами за співпрацею з Агентством місцевих доріг області є Сенчанська, Лохвицька, Великосорочинська, Великобудищанська та Сергіївська громади.
Наразі також ремонтують дорогу у Великобагачанській громаді, в яку росіяни поцілили 24 серпня. Місце проведення робіт оглянула виїзна комісія до складу якої входив інженер технагляду Агентства, заступник голови Великобагачанської громади, староста села та представник підрядної організації. Силами громади та села засипали ґрунтом яму, яка утворилася внаслідок удару та обрізали обгорілі дерева.
Коштом аварійного обласного фонду підрядники Агентства провели влаштування основи дорожнього одягу та найближчим часом відновлять асфальтобетонне покриття.

 

Джерело: zmist.pl.ua

Поділитися в соцмережах