АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

На трасі Київ–Дніпро побудували та відкрили два нові мости

На трасі державного значення сполученням Дніпро-Решетилівка, яка є частиною магістралі на столицю відкрили два новозбудовані мости. Про це повідомили на Facebook-сторінці Служби автомобільних доріг у Полтавській області.
Відомо, що на трасі у селі Бутенки збудували новий шляхопровід через залізницю та міст через річку Вовча біля села Бережнівка. Споруди повністю збудовані з нуля. Дорожники наголосили, що остаточно роботи ще не завершено.
Нагадаємо, що на трасі державного значення сполученням Київ – Луганськ – Ізварино планують побудувати нову ділянку за 5 мільярдів гривень. Йдеться про нову дорогу на Дніпропетровщині. Про це стало відомо з тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.
Відомо, що ця ділянка з’єднає вулицю Кайдацький шлях у Дніпрі з трасою Київ – Луганськ – Ізварине. Департамент житлово-комунального господарства Дніпропетровської обладміністрації уклав договір із компанією «Автомагістраль-Південь», сума контракту складає 5,1 мільярда гривень.
Також будуть збудовані дві нові транспортні розв’язки – на вулиці Маяковського та на Криворізькому шосе, через проспект Свободи та промислову зону буде збудовано естакаду. Роботи планують закінчити до 1 листопада 2024 року.

 

Джерело: comments.ua

Поділитися в соцмережах