АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

На Хмельниччині проводять обслуговування систем дорожнього освітлення

На важливих дорожніх маршрутах Хмельниччини дорожники проводять роботу з експлуатаційного утримання об’єктів зовнішнього дорожнього освітлення. Пише Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області на своїй Facebook сторінці.
«Безпека дорожнього руху є пріоритетом. Однією з її обов’язкових складових є якісне та технічно справне зовнішнє дорожнє освітлення та пристроїв оптичної сигналізації, які важливі, як для автомобілістів, так і для піших учасників дорожнього руху» – пише відомство.
Бригади підрядних організацій працюють на маршрутах міжнародного та національного значення: М-30 Стрий – Умань – Дніпро – Ізварине, Н-03 Житомир – Чернівці.
На вказаних дорогах перевіряють справність і цілісність ліній зовнішнього дорожнього освітлення, проводять обрізку повітряних ліній електропередач від зайвої рослинності, обкошування шаф обліку та розподільчих шаф управління освітлювальним обладнанням. Фахівці також фарбують арматуру шаф і відновлюють цілісність фурнітури замикання обладнання. Автоматику та реле перемикання освітлення пристосовують до тривалості світлового дня. Тримає також обслуговування пристроїв оптичної сигналізації та регулювання руху.

Поділитися в соцмережах