АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

На Івано-Франківщині ремонтують мости і дороги

На дорогах державного значення Івано-Франківщини проводять аварійні ямкові ремонти, здійснюють заходи з підвищення рівня безпеки дорожнього руху.
«Під час воєнного стану проводити масштабні ремонти не можна, тому забезпечуємо проїзд важливими дорожніми артеріями області за рахунок експлуатаційного утримання» – зазначають у Службі відновлення та розвитку інфраструктури.
Щоб відновити більшу площу дорожнього покриття за умови обмеженого фінансування, одночасно застосовується кілька видів ліквідації аварійної ямковості: локальними картами, гарячим асфальтобетоном і пневмо-струменевим методом.
Станом на 19 серпня на дорогах державного значення регіону ліквідовано аварійної ямковості на 82 015 квадратних метрах.
Минулого тижня такі роботи здійснювалися на дорогах М-30 Стрий – Ізварине, Т-14-17 Куровичі – Рогатин. На дорозі Р-20 Тязів – Косів – Старі Кути завершили ліквідацію аварійної ямковості локальними картами на ділянці від Рожнева до Джурова, та пневмо-струменевим методом – на ділянці від Тлумача до Озерян та в селі Ясенів-Пільний.
В межах експлуатаційного утримання в області також ремонтують міст у селі Підгайчики на дорозі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський. Тут влаштовано 60 габіонних ящиків для забезпечення берегоукріплення. На проїзній частині влаштовують гідроізоляцію.
З метою підвищення безпеки руху бригади оновлюють осьову розмітку на дорозі Н-10 Стрий – Мамалига в Калуському районі та на під’їзді до Тисмениці; на дорозі Р-20 Тязів – Косів – Старі Кути у Косівському районі; на дорозі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський від Татарова до Коломиї; на дорозі Р-62 Криворівня – Чернівці в селах Верхній Ясенів і Рівня.
Здійснюються також роботи із забезпечення видимості дорожніх знаків і бар’єрного огородження, косіння трави та вирубування порослі на узбіччях, інші заходи для покращення безпеки дорожнього руху.

 

Джерело: facebook.com/ifsadzmi

Поділитися в соцмережах