АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Новинки техніки Wacker Neuson на стенді «ПЕГАС СТ»

У 2019 році компанія «ПЕГАС СТ» привезла в Україну два нових продукти Wacker Neuson – екскаватор EZ36 і електричну віброплиту AP1850we.

Електрична віброплита Wacker Neuson AP1850we

Компанія Wacker Neuson пропонує єдині у світі віброплити з живленням від акумуляторної батареї та, відповідно, бездротовим приводом для повністю беземісійної роботи. Завдяки часу роботи батареї, достатньому для одного повного робочого дня, інноваційні моделі відкривають нові сфери застосування та не поступаються за продуктивністю моделям із традиційним приводом. Віброплити з акумуляторною батареєю доступні з водяним баком і без нього.

Переваги віброплит Wacker Neuson:
– велика площа оброблюваної поверхні (більше 800 м²), заряду батареї вистачає на весь робочий день
– електродвигун без клинового ременя – цілковита відсутність необхідності в технічному обслуговуванні, а отже економія витрат
– низькі витрати на енергію: економія близько 70% порівняно з віброплитами з бензиновим двигуном у такому ж ваговому класі
– батарея і зарядний пристрій – модульні, також можуть використовуватися для акумуляторних вібротрамбувальників Wacker Neuson

Екскаватор Wacker Neuson EZ36

У моделі EZ36 втілені ретельно розроблені рішення, які збільшують продуктивність і роблять роботу оператора приємнішою й ефективнішою. Інтуїтивна концепція управління в поєднанні з точним контролем зменшує робочі цикли, заощаджуючи час і гроші. Крім того, можливе встановлення великої кількості опцій із заводу.

Екскаватори EZ36 – це продуктивність у поєднанні з максимальною ефективністю:
– оптимізоване управління насосом двигуна для прискорення робочих циклів на 15%
– гідравлічні педалі газу для точного контролю руху за допомогою ніг – руки залишаються вільними

Клієнтам також доступні додаткові опції з заводу, які встановлюються на індивідуальний запит:
– можливість вибору двигуна від TIER III до TIER V
– до 5 додаткових контурів управління
– система Telematic
– додаткова задня противага
– резинові чи сталеві гусениці

Wacker Neuson EZ36 – це робота на схилі без відкочування. Плавне регулювання нахилу завдяки технології VDS компенсує уклон до 27%. Таким чином уможливлюється вертикальне копання на схилах, що не лише забезпечує більш ергономічні умови для водія, але також і заощаджує час, зменшує обсяг робіт.

Модель EZ36 не має виносу задньої частини і може легко обертатися навіть у обмеженому просторі. Крім того, машина вирізняється компактними габаритами, ідеальними для роботи в міських умовах.

Отримайте більше інформації про техніку Wacker Neuson на стенді компанії «ПЕГАС СТ» під час виставки АВТОДОРЕКСПО 2019, яка відбудеться з 6 по 8 листопада у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» у Києві.

Поділитися в соцмережах