АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Пластикові бар’єри, віхи, конуси ТМ УКРХІМПЛАСТ

Компанія «ХІМБУДПЛАСТМАС» – українське виробниче підприємство, яке випускає широкий асортимент виробів із полімерів під торговельною маркою УКРХІМПЛАСТ. На виставці АВТОДОРЕКСПО 2019 компанія покаже нову продукцію, випуск якої розпочала цього року. Це дорожні направляючі віхи, конуси, огороджувальні бар’єри, протизасліплювальні екрани та дорожні тумби.

Дорожні направляючі віхи мають висоту 123,5 см, а їхні форма і конструкція забезпечують високу стійкість. Віхи виробляються з порожнистого корпусу, виготовленого методом ротаційного формування, високоміцного морозостійкого поліетилену та встановлювального пристрою (опори). Завдяки світлоповертальній плівці, віхи добре видно у будь-який час і за будь-якої погоди. Такі дорожні віхи – ефективний і недорогий засіб для гарантування безпеки дорожнього руху під час спортивних і масових заходів, для освітлення будівельних майданчиків (маячки) під час проведення будівельно-ремонтних робіт.

Дорожні конуси УКРХІМПЛАСТ виробляються з високоякісного поліетилену і мають висоту 500 і 800 мм. Вони випускаються в одному базовому кольорі – червоному. Пластикові конуси використовуються як засіб організації тимчасової розмітки автомобільних доріг або пішохідних зон, під час виконання дорожньо-ремонтних робіт, оформлення ДТП, проведення спортивних змагань і громадських заходів.
Огороджувальні бар’єри УКРХІМПЛАСТ демонструють чудову стійкість до механічних ушкоджень і впливу погодних умов. Такі легкі дорожні бар’єри мають вагу 15 кг і підсилені сталевими профілями задля підвищення жорсткості, стійкості та міцності на деформацію. Їх можна використовувати для огородження будівельних і дорожніх робочих майданчиків окремо чи в поєднанні з іншими бар’єрами.

Протизасліплювальні екрани захищають водіїв від яскравого світла фар зустрічного руху. Їх застосовують на проїжджих частинах і там, де існує небезпека появи відблисків, таких як криві, виходи, шляхопроводи, мости тощо. Такі екрани можна встановлювати на стандартних захисних (сталевих і бетонних) загородженнях. Висота – 60, 90 і 120 см.
Дорожні тумби встановлюються з боку під’їзду автомобілів для маркування зон і острівців безпеки для пішоходів, направляючих острівців у місцях злиття дорожнього руху і в місцях, де починається розділювальна смуга. Вони також можуть бути оснащені світлоповертальним знаком.

Щоб побачити новинки УКРХІМПЛАСТ, відвідайте стенд компанії «ХІМБУДПЛАСТМАС» на виставці АВТОДОРЕКСПО з 6 по 8 листопада у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» у Києві.

Поділитися в соцмережах