АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Подільсько-Воскресенський міст відкриють для автомобілів до кінця року

Київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що до кінця року буде відкрито автосполучення через Подільсько-Воскресенський міст, в іншому разі обіцяє кадрові рішення.

Про це Кличко заявив під час засідання Київської міської ради.
«Що стосується будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу – об’єкт що будується десятками років, об’єкт цей вкрай важливий і люди, які живуть на Троєщині, відчувають на собі, коли годинами стоять в заторах. Подільсько-Воскресенський мостовий перехід зможе зняти цю напругу», – розповів Кличко.

За його словами, пандемія коронавірусу внесла зміни в строки будівництва мосту. «Але тим не менше я неодноразово говорив, що нам потрібно і вкрай важливо, до кінця цього року автосполучення між правим і лівим берегом повинно вже відбуватися», – сказав він.

Кличко зауважив, що у разі нездачі об’єкту до кінця року будуть прийняті кадрові рішення.

«У мене є зам, який відповідає за транспортну інфраструктуру (Олександр Густєлєв – прим.) і також зона його відповідальності будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу. Це принципове для мене питання, я особисто озвучував ті терміни… І якщо Подільсько-Воскресенський мостовий перехід не буде вчасно введений в експлуатацію, як обіцяли, і автосполучення не буде, відповідно від цього будуть зроблені висновки, і та людина, яка бере на себе відповідальність, – буде звільнена», – наголосив Кличко.

 

Джерело: budport.com.ua

Поділитися в соцмережах