АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Укравтодор працює над забезпеченням проїзду Харківською кільцевою дорогою

«Укравтодор» на Харківській кільцевій дорозі працює над забезпеченням проїзду навколо міста.
Роботи виконуються на відрізку від П’ятихатської транспортної розв’язки у бік Роганського житлового масиву, а також на дорозі М-20 Харків-Щербаківка у районі Екопарку.
Спецтехніка та шляховики очищають розміновані ділянки дороги від залишків техніки, сторонніх предметів та бруду.
Після очищення дорожнього покриття, шляховики перейдуть до аварійного ремонту пошкоджених ділянок дороги, ремонту огорожі та автопавільйонів, заміни дорожніх знаків тощо.
До робіт залучено близько 20 осіб та 10 одиниць техніки: КрАЗи, автокрани, навантажувачі, трали, поливальні мийні машини.
Зазначається, що Харківська кільцева дорога є стратегічно важливим транспортним коридором для міста, складається із відрізків 5 державних доріг загальною довжиною 82 км.
«Минулого року відновили дорожнє покриття на 3-х ділянках загальною довжиною понад 55 км. Завершити ремонт окружної дороги планували цього року, але через повномасштабне воєнне вторгнення росії до нашої країни всі інфраструктурні об’єкти на паузі. Належний проїзд забезпечуємо на важливих транспортних коридорах, щоб гуманітарна допомога та всі необхідні вантажі були вчасно доставлені тим, хто потребує допомоги», – наголосили в «Укравтодорі».

 

Джерело: cfts.org.ua

Поділитися в соцмережах