АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Укравтодор ремонтує автодорогу Р-69 на маршруті з Чернігова до Києва

В «Укравтодорі» розповіли про перебіг ремонтних робіт на автодорозі Р-69 Київ-Вишгород-Десна-Чернігів.
«Для довезення життєво необхідних вантажів з квітня поліпшуємо проїзд альтернативним маршрутом від Чернігова до Києва», – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що маршрут пролягає дорогами регіонального та територіального значення зі старим зруйнованим покриттям, яке так і не встигли повноцінно відремонтувати у 2022 році через повномасштабне вторгнення російських військ.
«Зараз наносимо розмітку на дорозі Р-69. Раніше на цьому автошляху були збудовані два тимчасових об’їзди біля зруйнованих мостів. Далі провели аварійний ремонт покриття: ямковий ремонт окремих вибоїн, ліквідацію неглибоких пошкоджень пневмо-струменевим методом, окремі аварійні ділянки накрили суцільним шаром асфальтобетону. Нині наносимо горизонтальну розмітку для розділення смуг руху. Далі пофарбуємо пішохідні переходи», – додали в «Укравтодорі».
Держагентство автодоріг нагадало, що у Чернігівській області триває розмінування територій.
«Застерігаємо, в межах дорожнього покриття та в смугах відведення автомобільних доріг також можуть знаходитись вибухонебезпечні предмети. Закликаємо всіх учасників дорожнього руху бути особливо обережними, про небезпечні знахідки обов’язково повідомляйте відповідні служби», – додали в «Укравтодорі».

 

Джерело: cfts.org.ua

Поділитися в соцмережах