АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

У Запорізькій області будують залізничний шляхопровід

У Запорізькій області будують залізничний шляхопровід в рамках будівництва магістралі через річку Дніпро. Про це повідомляє на своїй офіційній Facebook-сторінці Служба автомобільних доріг в Запорізькій області.
Служба автомобільних доріг продемонструвала відео того, як ця споруда буде виглядати після будівництва.
«Багато запорожців, проїжджаючи Набережною магістраллю, задаються питанням: що за роботи ведуться на насипу, по якому проходить залізниця і що повинно бути на цьому місці. Деякі вважають, що там будують тунель, деякі взагалі не розуміють, що там будується. На наявному насипі мостобудівники будують залізничний шляхопровід, під яким буде проходити автотранспортна магістраль (заїзд на вантовий міст)», – йдеться в повідомленні.
Відзначається, що після завершення будівництва за фактом дорога матиме більше смуг руху транспорту, ніж показано на відео.
На сьогодні підрядники вже забетонували 47 буронабивних паль та виконують роботи із влаштування наступних. Всього планується 66 шт.
Запорізькі мости – це магістраль безперервного руху протяжністю понад 9 км, що складається з шести транспортних розв’язок, в складі яких 27 штучних споруд, у тому числі два позакласних мости з окремими спорудами під кожний напрямок руху. Історії будівництва мосту – 16 років.

 

Джерело: censor.net

Поділитися в соцмережах