АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

У Києві забезпечили резервним живленням світлофори на складних перехрестях

світлофорВ Києві у зв’язку зі стабілізаційними відключеннями електроенергії роботу окремих світлофорів на складних перехрестях та транспортних розв’язках в одному рівні забезпечено резервним живленням, повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.
У повідомленні КМДА зазначається, що це подовжує працездатність світлофорів від 2 до 4 годин.
«На сьогодні 223 світлофорних об’єкта забезпечено резервним живленням. Більша частина модернізована, тобто збільшено час роботи резервного живлення. Зокрема на перехрестях: вул. Теліги – Дорогожицька, Теліги – Ольжича, Гостомельське шосе – вул. Міська, просп. Палладіна – вул. Булаховського, вул. Стеценка – Щербаківського, Харківська площа. І робота у цьому напрямі триває», – сказав Поворозник.
Окрім того, Центр організації дорожнього руху посилює співпрацю з Управлінням патрульної поліції у м. Києві для регулювання руху на перехресті.
Перший заступник голови КМДА нагадав, що у разі вимкнення світлофорного об’єкту, відповідно до вимог правил дорожнього руху України, водії для проїзду нерегульованого перехрестя мають керуватися відповідними дорожніми знаками.
Він окремо звернувся до пішоходів столиці з проханням враховувати обставини відключення вуличного освітлення та подбати про свою безпеку.
«Зокрема, необхідно одягати світловідбивні елементи (флікери), аби бути помітними для водіїв у темний час доби», – додав Поворозник.

 

Джерело: cfts.org.ua

Поділитися в соцмережах