АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

У Хмельницькому планують збудувати новий міст за понад 100 млн грн

У Хмельницькому може з’явитися новий міст, який з’єднає обласний центр із селом Олешин, яке входить до Хмельницької міської громади. Орієнтовна вартість такого будівництва – більше 100 мільйонів гривень. Про це повідомляє місцевий телеграм-канал.
За їхньою інформацією, хмельницька влада має намір делегувати державній установі «Служба місцевих доріг Хмельниччини» повноваження замовника будівництва моста через річку Південний Буг в мікрорайоні Гречани у Хмельницькому. Про це свідчить відповідний проєкт рішення Хмельницької міської ради.
Також місцева влада передасть дорожникам проєктно-кошторисну документацію на будівництво мосту для організації торгів та виконання робіт.
«Новий міст буде розрахований на дві смуги для руху авто, два тротуари і дві велодоріжки. Він з’єднає Хмельницький із селом Олешин, яке входить до міської громади. Орієнтовна вартість будівництва – понад 100 мільйонів гривень», – йдеться у повідомленні журналістів.
За їхньою інформацією, наразі на майданчику ProZorro є тендери, які провело управління комунальної інфраструктури міської ради. Зокрема, 260 тисяч гривень витратили на розробку проєкту, 92,7 тисяч гривень – на інженерно-геодезичні та вишукувальні роботи, 100 тисяч гривень – на проведення експертизи проєктної документації.

 

Джерело: suspilne.media

Поділитися в соцмережах