АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Шулявський міст планують повністю добудувати до літа

ремонт і будівництво мостів

Шулявський міст планують повністю добудувати до літа. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба КМДА.
Втім, він зазначив, що до цих пір не вирішена проблема з демонтажем п’ятого цеху заводу «Більшовик», на місці якого повинен бути один із з’їздів з мосту. І Фонд держмайна вимагає за цех від столиці 700 млн. Грн.
«Головна проблема в добудові Шулявського шляхопроводу – п’ятий цех заводу« Більшовик ». Він давно не працює, напівзруйнований. І там сьогодні продають секонд-хенд. Сам завод «Більшовик» повинен місту понад 200 мільйонів плати за землю. Що ж робить Фонд держмайна? Там кажуть, що місто може його купити за 700 мільйонів! Я питаю, щоб знести ці сараї, треба платити такі гроші ?! – зазначив Віталій Кличко. – Такий підхід – це пограбування жителів Києва. Якщо Фонд Держмайна не передасть на баланс міста п’ятий цех, я буду звертатися до киян теж тиснути на цю структуру. Для нас головне – вчасно завершити важливий інфраструктурний об’єкт, що поліпшить трафік в місті ».

Джерело: Finance.ua

Поділитися в соцмережах