АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Ямковий ремонт доріг у Чернігові мають почати у квітні

У Чернігові ямковий ремонт доріг мають почати у квітні. У 2024 році в міському бюджеті на ремонт доріг передбачено 173 мільйони гривень. Про це сказав виконувач обов’язків міського голови Олександр Ломако.
«Це вулиця Мазепи – 53 мільйони. Всі інші дороги – це і ямковий, і поточний ремонт, в тому числі приватний сектор – близько 125 мільйонів гривень. Зараз йдуть ці тендерні процедури, починають з 10 квітня працювати асфальтні заводи, і ми вже в цьому місяці виходимо на вулиці з цими роботами. В першу чергу ми плануємо Любецьку зробити для того, щоб її відкрити. Також в планах ряд перехресть, які дуже в жахливому стані».
Також додатково 100 мільйонів гривень передбачено на ремонт ділянки дороги в районі Льотного училища, каже Ломако, однак поки в міськраді чекають, коли її передадуть на баланс міста.
«Там є питання з того, що земля зараз належить державі – Міністерству Оборони. Ми працюємо, щоб її передали місту. Якщо це станеться найближчими місяцями, ми у 2024 році також плануємо розпочати ремонт на вулиці Льотній. 173 мільйони плюс 100 на Льотну – 273 мільйони», – сказав Олександр Ломако.
У Чернігові мешканці приватного сектору на П’яти кутах латають дорогу біля своїх будинків, засипаючи ями цеглою, а водії скаржаться на розбиті дороги на вулицях Івана Мазепи, Глібова, Мартина Небаби та ряду перехресть у місті.
За словами начальника комунального підприємства «АТП-2528» Руслана Волока до ямкового ремонту підприємство підготувало декілька вулиць.
«Привокзальна площа, Маресьєва, Захисників України. Зараз готуємо проспект Миру та Кільцеву».
За інформацією Руслана Волока, у Чернігові потребують ремонту 257 вулиць.

 

Джерело: suspilne.media

Поділитися в соцмережах