АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

BE TOWER ECO – нове покоління асфальтобетонних заводів MARINI MAKINA

Виставка АВТОДОРЕКСПО – це чудова можливість для знайомства з найактуальнішими світовими прем’єрами у сфері дорожнього будівництва. Так, компанія MARINI MAKINA (Туреччина) представить асфальтобетонний завод нового покоління BE TOWER ECO, прем’єра якого відбулася лише кілька місяців тому. Він розроблений і виготовляється на виробничих потужностях MARINI, поєднуючи в собі сучасні технології та привабливу ціну.

Поміж основних переваг новинки – висока продуктивність (до 200 тонн суміші на годину) з оптимальною компактністю, що дозволяє знизити виробничі та управлінські витрати за конкурентоздатною ціною. BE TOWER ECO простий у користуванні, готовий до цілодобового виробництва асфальту та цілком задовольняє потреби сучасного ринку.

BE TOWER ECO – це ідеальний завод для клієнтів, яким необхідно розпочати виробництво та повністю завершити операції з розміщення обладнання в найкоротший термін незалежно від розташування виробничого майданчика.
Модульне виконання, навіть у його базовій версії, передбачає наявність усіх основних компонентів для виробництва асфальтових сумішей і управління процесом.

У подальшому, на додачу до базового комплекту обладнання, можливе встановлення й інтеграція подавання всіх типів добавок, рециклінгу у високому відсотковому співвідношенні до системи управління, а також комплекту для виробництва сучасних теплих асфальтових сумішей.

Завод з виробництва BE TOWER ECO розташований у промисловій зоні на заході Анкари на території 27 тис. м² із загальною критою площею ≈14 тис. м². У виробничий процес залучено понад 200 співробітників. На території заводу є декілька основних виробничих ділянок: зварювальний, фарбувальний і збиральний цехи, а також цехи кінцевого оброблення і точного налагодження. На окремому рівні розташовані центр розробок та інші підрозділи.

MARINI MAKINA – турецька філія всесвітньо відомого італійського виробника асфальтобетонних заводів MARINI. Компанія також спеціалізується на виробництві обладнання для зберігання та оброблення бітуму (ПБВ і бітумно-емульсійні установки, гудронатори, ґрунтозмішувальні установки тощо).

Щоб дізнатися більше про технології MARINI MAKINA, відвідайте стенд компанії під час форуму АВТОДОРЕКСПО з 6 по 8 листопада, а також послухайте доповідь на конференції 7 листопада о 13.50.

Поділитися в соцмережах