АВТОДОРЕКСПО

дати будуть визначені згодом

Hamm випустив два нових тандемних асфальтових котки

Компанія Hamm представила два нових асфальтових тандемних котки, які можуть ущільнювати за допомогою вібрації або коливань.
Обидва нові котки HD+ 120i V-VIO та HD+ 120i VIO-2 HF працюють на двигуні Deutz потужністю 154 кінських сили і мають компактну ширину 78 дюймів.
HD+ 120i V-VIO, який важить 12,9 тонн, має вібраційний роликовий барабан зі швидкістю 3000 коливань на хвилину спереду та барабан VIO для коливань або вібрації ззаду.
HD+ 120i VIO-2 HF вагою 13,6 тонн має два барабани VIO. Оператор може контролювати коливання та вібрацію з кабіни.
Функція автоматичного керування на HD+ 120i VIO-2 HF гарантує, що передній барабан у будь-якому напрямку руху завжди перебуває в режимі вібрації, тоді як на задньому барабані використовується коливання або статичне ущільнення.
При русі заднім ходом барабани автоматично перемикають режими. Це надає котку високу потужність ущільнення, зберігаючи при цьому простоту експлуатації.
13-тонний коток ущільнює зі швидкістю понад 4000 коливань на хвилину.
Поєднання вібраційних або двох коливальних барабанів усуває потребу в перемиканні машин і додаткових працівниках. Крім того, ущільнювачі з двома функціями вимагають менше подвійних проходів.
Осциляцію можна розгорнути для ущільнення швів при більш низьких температурах. Крім того, система запобігає дробленню частинок і надмірному ущільненню, одночасно знижуючи шум і вібрацію.
HD+ 120i VIO-2 HF пропонує дев’ять різних комбінацій методів ущільнення.
Обидва котки мають просторі кабіни з ясним оглядом, які оснащені концепцією простого керування Hamm, що поєднує інтуїтивно зрозуміле керування з чітким керуванням та ергономікою.
Наприклад, сидіння постійно прикріплене до рульової колонки, включаючи панель приладів. В результаті всі дисплеї залишаються в полі зору оператора в будь-якому положенні сидячи.
Ролики керуються кермом. Багатофункціональний підлокітник з джойстиком можна відкинути.
Крім того, котки оснащені різними інтерфейсами для підключення телематичних систем, систем управління автопарком і цифрових програм для контролю та документування ущільнення.
Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, як і інші коливальні барабани від Hamm, нові барабани VIO оснащені зносостійкою сталлю та термостійким спеціальним ременем.

 

Джерело: specmachinery.com.ua

Поділитися в соцмережах